Autoaparare pentru copii adolescenti si adulti
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
08-10-2024
Pret100 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

Motivatia principala pentru inceperea Federatiei Internationale HapKiDo Dan a fost dorinta de a raspandi sistemul de autoaparare HapKiDo creat de maestrul Kim Sou Bong. Fondatorul a dorit sa transmita valorile si tehnicile acestei arte martiale coreene, punand accent pe dezvoltarea personala si pe cresterea increderii in sine a practicantilor.

Federatia a fost fondata de maestrul Kim Sou Bong, un expert in HapKiDo care a popularizat aceasta arta martiala in Europa. Dupa moartea sa, marele maestru Gerhard Agrinz, a preluat misiunea de a continua promovarea si expansiunea HapKiDo. Clubul a inceput cu antrenamente simple, adresandu-se unui public larg, de la copii pana la adulti, dorind sa ofere nu doar lectii de autoaparare, ci si un cadru de dezvoltare personala.

La inceput, obiectivul principal a fost sa promoveze HapKiDo ca un mod de viata si un sistem de autoaparare accesibil tuturor. Scopul initial era crearea unei comunitati bazate pe respect si auto-disciplina. In prezent, Federatia isi propune sa extinda numarul de practicanti si sa devina un lider in promovarea HapKiDo in Europa si in lume. De asemenea, se urmareste dezvoltarea continua a elevilor si cultivarea unor valori etice solide prin practicarea acestei arte.

Federatia se diferentiaza prin abordarea sa holistica asupra HapKiDo. Mai mult decat o simpla arta martiala, este un sistem care se axeaza pe respectul fata de sine si fata de ceilalti, armonie interioara si dezvoltarea personalitatii. Metoda de invatare a Federatiei pune accent pe preventie, afirmare si autoaparare, incurajand un comportament non-violent si un control emotional puternic.

Sfaturile oferite pentru cei care doresc sa-si dezvolte o afacere includ:

Sa fie perseverenti si sa nu renunte in fata obstacolelor.
Sa cultive respectul si etica in orice aspect al afacerii lor.
Sa isi concentreze atentia pe calitate si sa construiasca o comunitate bazata pe incredere si valori comune.
Sa fie flexibili si sa se adapteze la nevoile clientilor, fara a compromite valorile fundamentale ale afacerii.

Gerhard Agrinz este actualul conducator al Federatiei Internationale HapKiDo Dan, detinand gradul de maestru de 10 dani. Este un expert recunoscut in artele martiale, cu o experienta vasta in promovarea HapKiDo, atat in Europa, cat si la nivel international. Sub conducerea sa, Federatia continua sa se dezvolte si sa atraga noi membri, mentinand vie mostenirea lasata de fondatorul Kim Sou Bong.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 27166

0743789334
Suna Trimite SMS Anuleaza
16
ID: 2071850

07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2071850
16
Raporteaza

Anunturile similare