-
Oferit de
Persoana fizica
Detalii curs
Cofetaria este locul unde se fac cele mai bune prajituri dar si locul unde poti invata o meserie frumoasa, savuroasa: sa devii cofetar. Pentru a ajunge cofetar, trebuie sa inveti dar, si sa furi meserie de la cei mai buni maestrii din domeniu.
Profesia de cofetar se bazeaza in primul rand pe pasiune, implicare si dupa aceea pe dorinta si ambitie. Sa inveti cele mai savuroase preparate de cofetarie, sa imbini dulciurile si prajiturile din bucataria romaneasca cu cele din bucataria frantuzeasca de exemplu si sa inveti cum sa concepi cele mai uimitoare torturi poate fi primul pas spre o cariera stralucioare intr-un domeniu unic si frumos.
Persoanelor care lucreaza ca si Cofetar , dar nu au calificare , firmelor care isi trimit angajatii la calificare dar si persoanelor care au loc de practica , le vom acorda un discount de 5% ( locul de munca fiind loc de practica )
Durata curs : 8 saptamani ( 1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practica )
Conditii de participare la curs : 8 clase absolvite
Ce se invata la curs ?
Comunicare si lucrul in echipa
Igiena si protectia muncii
Echipamente tehnice
Depozitare materii prime, semipreparate, produse finite, ingrediente
Utilaje tehnologice, vase si ustensile folosite in laboratorul de cofetarie
Tehnologia semipreparatelor folosite in cofetarie si sortimentele specifice
Tehnologia prajiturilor
Tehnologia diferitelor glazuri şi a elementelor de decor pentru torturi
Tehnologia prepararii torturilor
Tehnologia prepararii fursecurilor
Tehnologia de realizare a inghetatelor
Produse de bombonarie si caramela
Calitatea produselor de cofetarie
Materiale si produse : Stagiul de practica se face in unitati specializate sau la locul de munca Program de curs flexibil.
Curs acreditat sigla ANC si Minister