Elevator Vimec T09 Roby pentru persoane cu dizabilități
Sibiu, Sibiu
26-03-2023
Pret900 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Elevatorul cu șenile pentru persoane cu dizabilități locomotorii, poate transporta scaunele cu rotile standard. Capacitatea de transport se calculează persoană + scaun cu rotile.

Elevatorul mobil cu şenile permite transportul ușor pe scări al persoanelor cu dizabilități motorii aflate în scaun cu rotile. Este un sistem pe care se fixează scaunul cu rotile în care se află aşezată persoana.

Manevrarea este ușoara, deoarece la coborâre şi la urcare, toată greutatea este susţinută de elevator. Dupa fixarea scaunului cu rotile pe elevator pentru manevrare se apasă butoanele înainte/înapoi de pe ghidonul mobil.

Caracteristici tehnice ale elevatorului cu șenile

GREUTATE: 47 kg (37 kg unitatea mobilă,10 kg ghidonul mobil)

ALIMENTAREA CU ENERGIE 24V, prin intermediul a 2 baterii V-12 Ah legate în serie. Încărcător electronic de baterie încorporat, de tip 24 V-3 Ah, realizat cu tehnologia ‘în comutație’ şi alimentat direct la 230V.
Starea de încărcare a bateriei este semnalizată de un LED VERDE de pe ghidonul mobil. Dacă LED-ul luminează continuu, starea bateriei se situează între 20% şi 100%. Dacă LED-ul luminează intermitent, aceasta indică faptul că starea bateriei a scăzut la 20%, iar bateria va trebui reîncărcată. În timpul fazei de reîncărcare, starea bateriei poate fi vizualizată prin intermediul a 2 LED-uri, amplasate pe partea posterioară a corpului echipamentului şi dispuse astfel (de la stânga la dreapta): VERDE-ROŞU. LED-ul verde (pe partea stângă) arată conexiunea la sursa de electricitate, și o încărcare mai mare de 80%, iar echipamentul poate fi utilizat. LED-ul roșu indica o încărcare insuficienta și este necesara încărcarea acumulatorilor.

MOTORIZARE Cutie de viteze ireversibilă cu reductor, autofrânare, cu transmisie axială acţionată de un motor controlat electronic, cu caracteristicile 24V-500 W, „fără perii”. Sistemul electronic permite reducerea cu 80% a şocurilor de curent la pornirea în sarcină, autonomie sporită a echipamentului şi durată mai mare a bateriei. Sistem de “demarare progresivă” şi viteză progresivă de la prima treaptă a rampei.

VITEZĂ CONSTANTĂ 5 m/min atât în urcare cât și în coborâre atât în regim cât și fără sarcină.

AUTONOMIE LA ÎNCĂRCARE MAXIMĂ     13 etaje reale, dintre care 12 până la aprinderea intermitentă a LED-ului VERDE, amplasat pe ghidonul mobil care alertează utilizatorul asupra necesităţii reîncărcării bateriilor, şi un etaj până la oprirea echipamentului. Numărul de etaje este calculat la încărcarea maximă de 130 kg. La o încărcare mai mică, numărul de etaje poate crește.

CURELE DE TRANSMISIE ROŢI: Din cauciuc cu factor de frecare ridicat, care asigură aderenţa fără a lăsa urme pe traiectorie.

PANTĂ: max. 35°; indicatorul de pantă este amplasat pe ghidonulmobil.

SARCINĂ: 130 kg (pasager + scaun cu rotile)

CONTROALE: Controale sus/jos pe ghidonul mobil și buton sus/jos pe unitatea de tracțiune a vehiculului.

MANIPULARE: Elevatorul poate fi demontat în 2 părţi, dintr-o singură mişcare, fără efort: unitatea de tracțiune prevăzută cu 2 mânere și ghidonul mobil. Echipamentul poate fi transportat în portbagajul unei mașini.

UTILIZARE: Destinat să opereze cu diverse tipuri de scaune cu rotile prin intermediul dispozitivelor de prindere ajustabile în înălţime şi lăţime.

Telefon

Mesaj

Radu Ardelean

0744599138
Suna Trimite SMS Anuleaza
21
ID: 2051532

Radu Ardelean
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

Radu Ardelean

Vezi toate anunturile
ID: 2051532
21
Raporteaza

Anunturile utilizatorului Radu Ardelean

Anunturile similare