Esti in cautare unui loc de munca Esti firma si cauti angajati Hai in platform
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
06-11-2019

NESPECIFICAT

  • Oferit de Persoana fizica

Esti in cautare unui loc de munca? Esti firma si cauti angajati? Hai in platforma TIVERTO!

Bucuresti, Sector 2
Valabil din 04.11.2019 18:08:55
1 / 5
Esti in cautare unui loc de munca? Esti firma si cauti angajati? Hai in platforma TIVERTO!

Esti in cautare unui loc de munca? Esti firma si cauti angajati? Hai in platforma TIVERTO! - imagine 1 Esti in cautare unui loc de munca? Esti firma si cauti angajati? Hai in platforma TIVERTO! - imagine 2 Esti in cautare unui loc de munca? Esti firma si cauti angajati? Hai in platforma TIVERTO! - imagine 3 Esti in cautare unui loc de munca? Esti firma si cauti angajati? Hai in platforma TIVERTO! - imagine 4

Descriere Locuri de munca

Platforma de recrutare Tiverto s-a născut din dorința de a reuni toate categoriile de persoane care caută un loc de muncă (full time, part time sau freelancing) cu angajatori din toată țara. Față de celelate platforme online dedicate pieței locurilor de muncă, Tiverto oferă gratuitate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, indiferent că este vorba despre cei care caută job-uri casice, cât și pentru freelanceri, nepercepând nici un comision.

Platforma TIVERTO, este gratuita atat pentru freelanceri sau candidati cat si pentru firme. Adauga gratuit anuntul tau in platforma Tiverto, iar noi il vom promova gratuit, atat in prima pagina din site cat si pe pagina de facebook.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul tiverto .ro.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 7607

Anuleaza
239
ID: 1999111

Utilizatorul 7607
Vezi toate anunturile
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1999111
239
Raporteaza

Anunturile similare