Garduri din beton prefabricat Modele noi Montaj Transport Calitate
Bucuresti - Ilfov, Bragadiru
10-03-2023
Pret10 Lei
  • Oferit de Companie

Fabrica de Garduri reprezinta unul dintre cei mai longevivi producatori de garduri din sudul tarii, fiind recunoscuta pentru proiectele de calitate si pentru modul rapid, dar efficient de finalizare al proiectelor. Astfel, ne putem considera ca fiind pionieri ai lucrurilor bine facute si al calitatii.
Catalogul nostru de produse va pune la dispozitie o gama variata de produse, cu peste 40 modele unice de gard. Evident, gusturile difera extrem de mult, astfel ca aceste modele pot fi oricand combinate, rezultand mii de combinatii si variante posibile : totul pe placul clientului.

AVEM ECHIPA DE MONTAJ, TRANSPORT SI REDUCERE PENTRU LUNA MARTIE!

Sistemele noastre de garduri din beton prefabricat sunt concepute astfel încat sa poata fi transportate cu usurinta si la preturi accesibile oriunde pe teritoriul Romaniei.
Procesul de proiectare al gardurilor din beton armat este realizat respectand un inalt grad de eficienta, ceea ce ne permite sa oferim produse de cea mai inalta calitate la un pret foarte bun pe piata din Romania.

Cel mai popular material de constructie a gardurilor a devenit betonul. Acesta combina avantajele a multor alte materiale de constructii.
Din experienta noastra, gardurile din beton sunt produse la cea mai buna calitate iar materialele folosite la producerea lor sunt la un nivel ridicat al calitatii si rezistentei.

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 26449

0730712603
Suna Trimite SMS Anuleaza
16
ID: 2050380

Utilizatorul 26449
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 2050380
16
Raporteaza

Anunturile similare