Garsoniera Grandis Residence
Brasov, BRASOV
06-07-2017
Pret29.900 Euro
  • Oferit de Persoana fizica

Noul proiect imobiliar Grandis Residence vine pe piata brasoveana in urma cererii constante din partea clientilor, dupa ce ansamblul rezidential Grandis Residence dezvoltat pe str N. Labis - Tractorul, proiect de referinta, a fost vandut INTEGRAL in mai putin de 2 ani de la lansare.

Noul complex rezidential, dezvoltat in Tractorul, in prelungirea strazii 1 Decembrie 1918, isi propune construirea a peste 1000 de locuinte moderne de 1,2,3 si 4 camere, atat decomandate cat si open-space, fiind adaptate nevoilor dumneavoastra.

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate, cumparatorii putand sa isi personalizeze locuinta si sa isi aleaga finisajele dupa propriul gust.

Fiecare cladire este prevazuta cu lift si fiecare apartament este prevazut cu debara/spatiu de depozitare pentru a va putea organiza eficient spatiul de locuit. Nu va veti mai face griji pentru parcare: in cartierul nostru amenajam tot atatea locuri de parcare, cate apartamente sunt in complexul rezidential! Acum aveti posibilitatea sa alegeti intre 2 tipuri de parcare puse la dispozitia dumneavoastra de catre dezvoltator: atat parcari supraterane, cat si parcari subterane.

Indrazneste sa-ti urmezi visul... si ai curajul sa fii Tu, independent, intr-o viata noua care iti apartine!

O garsoniera noua numai a Ta, in care sa-ti planuiesti fiecare pas al vietii ce sta in fata ta nerabdatoare…este cel mai bun inceput!

Garsonierele din Grandis Residence iti ofera tot confortul de care ai nevoie: ai suficient spatiu, sunt decomandate si luminoase,dar cel mai important, garsoniera Ta va purta amprenta personalitatii Tale, pentru ca tu insuti vei alege culorile si modelul finisajelor din locuinta ta , intocmai dupa gustul tau.

Telefon

Mesaj

Anonim

Anuleaza
86
ID: 1781865

Anonim
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1781865
86
Raporteaza

Anunturile similare