Oferte de munca in Olanda
Brasov, brasov
20-12-2018
  • Oferit de Persoana fizica

Suntem o agentie temporara de ocupare a fortei de munca care activeaza in horticultura, agricultura, pomicultura, industria alimentara si industria.

La Green Talent avem în mod regulat noi locuri de muncă vacante. Credeți că profilul dvs. este în conformitate cu valorile noastre fundamentale și aveți o experiență suficientă în cultivarea piperului? Răspundeți rapid la acest post vacant pentru Topper-Draaier !!!

Ce vă puteți aștepta de la noi?
O atmosferă de lucru plăcută și colegială și un an de lucru cu un contract pe an prin GreenTalent, începeți direct într-un loc de muncă independent și un salariu bun pentru cunoștințe și experiență. Ghidul angajaților GreenTalent. Excelentă schemă de bonus, transportul este aranjat și puteți de asemenea să utilizați privat transportul nostru, reduceți costurile de cazare și posibilitatea unui contract permanent cu clientul nostru 4 Evergreen!

Datorită creșterii activității la clientul nostru 4 Evergreen în Terneuzen căutăm angajați entuziaști cu experiență în cultivarea piperului. Ai mai mulți ani de vârfuri relevante experiență de muncă și de cotitură și / sau ardei de recoltare, sunteți familiarizați cu și pot identifica boli și dăunători, ești un arivist cu o atitudine bună și simț al responsabilității.

* Pentru mai multe informații, contactați
Maria [romana ,engleza,spaniola,olandeza,franceza]
Wioleta [poloneza],
prin e-mail :
Maria@greentalent.nl
Wioleta@greentalent.nl
Tel. +31 (0) 167-745022 sau se aplică direct cu CV-ul tău

Aveți deja câțiva ani de experiență relevantă în ceea ce privește topirea și strunjirea și / sau recoltarea de ardei.
Engleză este un avantaj
Permisul de conducere este un avantaj

Telefon

Mesaj

Utilizatorul 5412

0722908861
Suna Trimite SMS Anuleaza
195
ID: 1952474

Utilizatorul 5412
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul
ID: 1952474
195
Raporteaza

Anunturile similare