Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT
Bucuresti - Ilfov, Bucuresti
14-02-2019
Pret140 Lei
  • Oferit de Persoana fizica
  • Starea produsului Nou

. Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT este o formulare de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici, fileri si aditivi speciali, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final structurat, zgariat. Are principala proprietate de a respinge atat apa (ajutand totodata la impermeabilizarea suportului), cat si murdaria. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta la intemperii. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.

Caracteristici principale:

- Respinge apa si murdaria;
- Permite respiratia peretelui;
- Rezistenta mare la intemperii;
- Aderenta excelenta la suport;
- Aplicare si intretinere usoara;
- Rezistenta mare la UV;
- Rezistenta la fungi si mucegaiuri;
- Rezistenta buna la zgariere;
- Rezistenta mare la inghet-dezghet.

Domenii de Utilizare:

. Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT, datorita rezistentei marite la apa si a capacitatii de impermeabilizare a suportului este folosita mai ales pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, expuse actiunii directe intemperiilor si factorilor de mediu, pastrandu-se posibilitatea de obtinere a efectelor vizuale.
. Aceasta tencuiala, desi produs de ultima generatie, de mare performanta poate fi obtinuta la un pret foarte accesibil. Tencuiala este rezistenta la actiunea apei, mentinand un strat impermeabil, si a factorilor de mediu, pastandu-si calitatile indiferent de zona geografica (zone montane expuse la ceata, ploaie etc., zone litorale cu expunere la actiunea sarii, etc.).
. Pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: tencuieli cimentice moderne, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.
. Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport.
. In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.
. Se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/tencuiala-decorativa-impermeabila.

Telefon

Mesaj

ROMTEHNOCHIM

0724509552
Suna Trimite SMS Anuleaza
563
ID: 1955830

ROMTEHNOCHIM
Vezi toate anunturile
07xx - AFISEAZA
Salveaza anuntul Raporteaza anuntul

ROMTEHNOCHIM

Vezi toate anunturile
ID: 1955830
563
Raporteaza

Anunturile utilizatorului ROMTEHNOCHIM

Anunturile similare